Prefab dakkapel

Het voordeel van een prefab dakkapel is dat weinig overlast veroorzaakt, weinig troep veroorzaakt en heel snel is. Een prefab dakkapel wordt in de fabriek voor de installatie al helemaal op maat gemaakt. Zo worden alle onderdelen al op maat gemaakt. Vaak worden dezen ook al aan elkaar gezet. Ook wordt de isolatie er al in geplaatst en maken ze het dakkapel waterdicht. Normaal moet dit allemaal ter plekke nog gebeuren maar een prefab dakkapel wordt zo gemaakt dat het dakkapel op plaats van bestemming alleen nog maar geplaatst moet worden.
Isolatie woningen

Hoe wordt deze geplaatst

Een prefab dakkapel moet door een dakkapel specialist worden geplaatst. De specialist zal ongeveer als volgt te werk gaan. Als eerst wordt de vloer in de kamer waar het dakkapel geplaatst wordt afgedekt. Daarna worden de maten van het dakkapel afgetekend en de pannen worden van dat deel van het dak afgehaald. De isolatie wordt ook verwijderd en dan wordt het deel van het dak op de goede maat uitgezaagd. Nu worden balken geplaatst en het afval wordt naar buiten toe geleverd via het gat naar buiten. Dit zorgt ervoor dat er geen troep in uw huis komt. Hierna kan het dakkapel worden geplaatst en worden vastgezet. De dakpannen worden weer goed gelegd en het wordt verder afgewerkt. Het grote voordeel van een prefab dakkapel is dat dit allemaal gedaan kan worden in 1 dag. Prefab dakkapellen voorkomen een hoop overlast en als u een druk schema heeft is het ideaal.

Prijzen

Vaak is een prefab dakkapel wat duurder dan een normaal dakkapel. De prijs van een dakkapel is per regio of specialist altijd anders. Wilt u duidelijke informatie over de prijzen en variaties van prefab dakkapellen, adviseren wij u contact op te nemen met onze partner Jarino Dakkapellen. We werken al jarenlang naar volle tevredenheid met hen samen. U ook?