Serre Enschede

Een serre verhoogt het leef- en woongenot van uw woning aanzienlijk. U zult zien dat u opeens veel meer ruimte en licht heeft in uw huis. Het plaatsen van serres is een nauwkeurige klus. Daarom is het verstandig om een echte expert in te schakelen. Wij selecteerden voor u de specialisten in Enschede, die beschikken over de juiste kennis, gereedschap en jarenlange werkervaring in het bouwen van serres. Als u geen serre wilt plaatsen maar meer van uw tuin wilt genieten, dan is een veranda wellicht een oplossing voor u. Dit is een aanbouw aan uw woning, die is afgescheiden van de ruimte binnen.

Alle voordelen op een rij

Serres bieden enorm veel voordelen voor kleine woningen, woningen met weinig lichtinval, namelijk:
• Meer leef- en woonplezier in uw huis
• Meer lichtinval
• Een uitbouw creëert meer ruimte
• Minder stookkosten door het gebruik van passieve zonne-energie
• Waardeverhoging van uw pand
• Een aanbouw combineert uw tuin – woonomgeving

Alleen gecertificeerde bedrijven

Wij hebben een selectie gemaakt van gecertificeerde aannemers in Enschede. Bij het maken van de selectie is er ook gelet op de kwaliteit. Er is gekeken of de prijs – kwaliteit verhouding van de serres goed is en of de kwaliteit van de werkzaamheden ruim voldoende zijn. Zo is er een selectie gecreëerd van professionele bedrijven. Wilt u een aanbouw laten plaatsen door een van deze experts? Vraag dan een offerte aan.

Een serre op maat

Een uitbouw wordt op maat gemaakt, hij wordt met verschillende materialen ter plekke gebouwd . Een uitbouw bestaat uit een bepaald materiaal, u kunt kiezen uit:
• Een aluminium serre
• Een kunststof serre
• Een houten serre
• Een lichtstraat serre
Een kunststof of aluminium erker geeft uw pand een strakke en moderne uitstraling. Wilt u graag een authentiekere uitstraling aan uw huis geven? Dan kunt u het beste kiezen voor een houten serre. Het nadeel van hout is dat dit materiaal regelmatig onderhoud nodig heeft, denk hierbij aan het schuren en lakken van de erker. Serres van aluminium of kunststof hebben weinig onderhoud nodig, alleen een regelmatige poets beurt. Een lichtstraat erker zorgt voor veel lichtinval door het glazen dak. U creëert een lichte woonruimte met een ruimtelijk gevoel. Wilt u weten welk materiaal voor een erker het beste bij uw woning past? Vraag dan advies aan een specialist uit Enschede.

Een specialist inschakelen

Het plaatsen van een aanbouw is specialistisch werk, daarom adviseren wij u om een vakman in te schakelen om de klus te klaren Klusbedrijf Houtens uit Enschede staat in deze gevallen voor u klaar. Houtens is erkend specialist op het gebied van timmerwerken, serres een aanbouw.